Dark Light

Klokken 11.30 startet begivenheten og hele 14 OES med foresatte hadde funnet veien til Barkåker, Tønsberg denne dagen. Vår faste deltager pulien Gitte var også med, samt Lady (”søstra” til Donald og Donna). 14 lykkelige OES jublet over møtet med sine artsfrender, og ”slå-med-labbe-leken” var straks i gang. De tobeinte fant også tonen raskt og hadde mye å snakke om.

Samlet til børstetreff på Barkåker.
Samlet til børstetreff på Barkåker.

Solen skinte på himmelen over oss, som en ren bekreftelse på at Hanne har rett, for hun bruker å si at herren der oppe blir så glad for å se alle sheepdogene at han stråler med masse godt vær! Alle hadde tatt med seg noe spiselig og det endte opp med et 5 stjerners Solkysten koldtbord, helt nydelig, med så mange gode kokker.

Temaet for dagen var børsting og alle de firbente hadde nå sjansen. Mange børsteglade mennesker sto klare til dyst og Trulte syntes det tok noe lang tid før de kom i gang. Her var det mye nyttig kunnskap og erfaringer rundt temaet som ble delt. Mange hunder fikk full pedikyr, og andre fikk ørene fullt overhalt. Tilslutt endte det opp med en gjeng glade og fluffy OES.

Mange benyttet også anledningen til å prøve agilitybanen til Lucky. Bobsi som var treffets yngste og frekkeste måtte prøve alt, hun gikk igjennom tunnel for første gang og syntes det var helt supert. Hun bestemte seg da for at hun skal bli agilityhund når hun blir stor.

Endelig var det tid for kaker – ikke nok med at vi har noen fantastiske kokker her, vi har også noen fenomenale konditorer. Hvilket fantastisk kakebord! Og det smakte minst like godt som det så ut. Old Dream’s King Donald som nettopp var blitt Champion ble hyllet med en egen kake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts