Dark Light

Vi møttes på en flott slette hvor hundene riktig kunne boltre seg. Det møtte opp 7 herlige Old English Sheepdogs og deres 15 eiere til det som var Solkystens syvende treff i år. Det var litt skyet og tåkete høstvær, men det falt ikke en dråpe regn på solens venner. Hundene begynte med lek, tunnel og slalom.

Full fart på sletta blandt nye hundevenner.
Full fart på sletta blandt nye hundevenner.

Lille Ruffen lærte fort å gå tunnelen og både han og Ronja syntes det var kjempegøy. De yngste fant også fort hverandre og fikk lekt en masse. De tobente fikk som seg hør og bør servert kaffe og kake på børstebordet. Kakene smakte som vanlig fortreffelig.

Så var det tid for tur. Alle hundene fikk løpe løse og som de sheepdogene de er kontrollerte de stadig at alle var med. En fin harmonisk gjeng som viste rasen frem fra sin beste side. Hvem lar seg ikke imponere over en stor gjeng ulldotter? Vi møtte mange andre hunder og eiere også, så det var mye god sosialisering.

For dem som hadde tid og anledning ble dagen avsluttet med pizza og jazz hos Elvins.

Solkysten takker alle som har stilt opp på treff i år. Det har blitt mange fine turer og mange gode bekjentskaper. Vi satser på at det blir like mange treff også til neste år. Vi sees.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts