Solkysten Old English Sheepdog - Levergodbiter á la Tussie
996
post-template-default,single,single-post,postid-996,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Levergodbiter á la Tussie

Tussie kan garantere suksess med denne oppskriften på levergodis.

Du trenger:

ca. 1 kg lever
3 dl hvetemel
3 dl sammalt hvete
2 ts bakepulver
1/2 dl olivenolje
1 egg
1 fedd hvitløk

Slik gjør du:

Ha leveren i en hurtigmikser/kjøkkenmaskin slik at den blir most. Ha i resten av ingrediensene og bland røren godt. Hell deretter røren over i en langpanne og sett den i ovnen på 175 grader. La den steke ca. 20 minutter. Da er den litt myk i midten som brownies. Deles i biter mens «kaken» ennå er varm.

Godbitene kan fint fryses ned og tas opp etter behov. Siden de er myke er de en ferskvare og holder seg ca. en uke i kjøleskap. Dersom du ikke vil ha de myke, kan man fint steke de lenger slik at de blir helt tørre. Da holder de seg mye bedre (som annen tørr godis). Tussie elsker den myke varianten og har man først lagd en porsjon, så varer den veldig lenge! Billig er det også 😉

Lykke til!

Leave a reply