Solkysten Old English Sheepdog - Memory Lane på nettet
985
post-template-default,single,single-post,postid-985,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Memory Lane på nettet

Denne figuren har fått navnet «I’m sorry».

Flotte håndmalte sheepdog figurer.

Under navnet ”Memory Lane” selger engelske Tony Steele og Geoff Duplock flotte håndmalte figurer av Old English Sheepdog. Disse figurene har man tidligere bare kunne få kjøpt på store utstillinger i utlandet.

Memory Lane har mange fans rundt om og man kan lett bli fristet til å bli en samler. Du får også kjøpe en egen juleserie med OES som er til å pynte juletreet med. Eksklusive håndmalte smykker er også å få kjøpt hos innehaverne.

Man kan også sende inn en spesialbestilling på figurene, slik at de kan bli malt med de samme tegningene som akkurat din hund. Det er bare å vedlegge et bilde ved bestillingen.

Memory Lane er å se på Euro OES showene og har i den forbindelse laget en egen serie. I 2006 kom ”The Italian Scooter” og i 2007 kom ”The French Bagette”. Det er nok flere som er spendte på hvordan den spanske figuren vil se ut!

Vi anbefaler å surfe videre hos Memory Lane!

Leave a reply