Dark Light

Drammen hundefestival i Mjøndalen inviterte til valpeshow og hele 6 Old English Sheepdog valper ble påmeldt. Resten av Solkystengjengen møtte opp for å heie og for å tilbringe en hyggelig dag i lag. Hele 17 OES stilte på treff sammen med 27 mennesker.

Oppvisningstrening med OES og eiere.
Oppvisningstrening med OES og eiere.

Dagen startet med valpeshow kl. 9. Valper er ikke alltid de letteste å stille ut, men både debutanter og ringrevene klarte seg veldig bra og alle fikk gode kritikker. Etterpå ble det servert en lekker smørgåstårta, en svensk spesialitet brakt over grensen av Lene og Hasse. Som seg hør og bør, på et Solkystentreff, varmet solen godt og vi kjente at våren igjen nærmer seg.

Lene gjennomgikk en av kritikkene og forklarte hva dommerne mente og vi sammenlignet øyenfarge, tenner og pelsstruktur. Det ble også tid til litt børsting og trimming. Så ble det kalt sammen til en tur og på fotballbanen fikk hurven springe fritt og leke. Hele åtte ekvipasjer stilte til en uformell oppvisningstrening og med flere treff kan dette bli kjempebra. Et innslag både aktører og publikum satte pris på.

Etter gruppefinalen gikk turen opp i Lierfjellet til Laila og Terje. En reise fra våren i Mjøndalen til vinteren på Dambekk. Alle kom seg både opp den lange, bratte bakken og helskinnet ned igjen, selv den store bobilen til Lene og Hasse. Hundene nøt gjensynet med god, kald snø. Her ble det servert kaffe og medbrakte kaker, mens hundene koste seg i fri dressur. Mohammed ble overrakt en blomsterhilsnen for sin innsats med Solkystens nye flotte hjemmeside. Ina fikk også blomst for sin innsats all over. Tilslutt gikk vi igjen en tur, denne gang i skogen hvor alle hundene fikk springe løse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts