Solkysten Old English Sheepdog - Ett år i solen
1002
post-template-default,single,single-post,postid-1002,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Ett år i solen

Solkysten treff i Strömstad.

Old English Sheepdog samlet til treff.

En liten pause hører med når man går tur.

Solkysten har eksistert siden turen på Jeløya 18. februar 2007 og siden det har interessen for dette initiativet bare blitt større og større. Rekorden ble satt på treffet i Frognerparken 2. mars 2007, da hele 25 OES møtte frem. Til sammen har derimot 37 forskjellige OES vært med på treffene, ledsaget av sine 56 to-beinte familiemedlemmer. I 2007 var det 7 Solkysten treff, hittil i 2008 har det vært 3 treff og flere treff er allerede under planlegging.

Solkysten dekker i utgangspunktet fylkene Telemark, Vestfold, Buskerud, Akerhus, Oslo, Østfold, Bohuslän og Värmland. Treffene fordeles litt rundt omkring. Vi har vært i Tønsberg, Drammen, Kalvøya, Bygdøy, Frognerparken, Ekeberg, Jeløya, Årjäng og Strömstad. Det kan bli et stykke å dra til treffene, men hva gjør man ikke for å møte denne hyggelig gjengen. Her er alle velkomne uansett nasjonalitet.

Solkystens spesialitet er turer, så enkelt som at vi går tur sammen. Det bedrives også andre aktiviteter på treffene som potetløp, natursti, børsting, agility, ridning, utstilling og det nyeste er OES-oppvisningsshow.

Uten mat og drikke duger helten ikke. Arrangørene bestemmer om vi stiller med matpakke i sekken eller vi blir bedt om å komme med en rett til en tre-stjerners Solkystenlunsj. Sistgang fikk lunsjen forresten 10 stjerner. Enda en spesialitet er kaker, som alltid er en god avslutning på en alltid så vellykket dag.

Hvis du ikke har vært med oss på treff ennå, så ta kontakt og be om å bli satt på mailinglisten.

Leave a reply