Solkysten Old English Sheepdog - Digby – verdens største hund
1005
post-template-default,single,single-post,postid-1005,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Digby – verdens største hund

Digby – verdens største hund er en familiefilm med Old English Sheepdog.
  • Familiefilm fra 1973
  • 1 time og 25 min.

På et hemmelig laboratorium har noen funnet opp en substans som får grønnsaker til å vokse rekordartet. Men så kommer den vennlige, lille Old English Sheepdogen Digby til å slafse i sig mixturen, og han begynner å vokse…. og vokse…. og vokse! Til slutt er han over ti meter høy.

Som en superlurvete King Kong skaper Digby kaos når han blir jaget gjennom hele landet, både av hæren og av to skurker som planlegger å selge ham til et sirkus. Men med i jakten er også dyrepasseren Jeff og lille Billy som er Digbys beste venn, som jo vet at han er den snilleste hunden i verden. Nå må de finne en motgift raskt, før de mister sin venn for evig og alltid…

Klipp fra filmen om Digby:

Leave a reply