Solkysten Old English Sheepdog - Verdens beste i freestyle
1028
post-template-default,single,single-post,postid-1028,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Verdens beste i freestyle

Carolyn Scott og retriveren Rookie er i verdensklasse.

Merete Andersen og Brakar danser til Dovregubbens hall.

En av de store innen freestyle er Carolyn Scott. Hun har trent og vist frem hunder i mer en 30 år. Sammen med golden retriveren Rookie fremfører de en fantastisk dans til Grease.

Freestyle er en relativt ny hundesport og verdens største hundutstilling Crufts har siden 2005 hatt freestyle som konkurranseform. Se Tina Humpery gjøre en strålende jobb på scenen. Bli inspirert av Lesley Neville sitt vinnershowet fra 2007. I 2008 vant Karen Sykes. Flere fantasiske talenter kan sees samlet i denne YouTube videoen.

Richard Curtis er også en meget dyktig utøver, noe han beviser i sin fremførelse av til ”Mission impossible”. Mary Ray tar steget videre og opptrer med to hunder på scenen samtidig. Se hvilket briljant show de lager nå de slår seg sammen.

En av Norges beste er Merete Andersen som danser med sin Brakar. Se filmen der de danser til Dovregubbens hall. Morsomt er det også å se hvordan de trener til daglig.

Kun fantasien setter grensene for hva man kan gjøre innen freestyle. Velg et morsomt tema å danse til. Hva med Gladiator? Charlie Chaplin? Eller kanskje et klovne tema? Din hund vil elske det uansett!

Leave a reply