Solkysten Old English Sheepdog - Kjent som the Dulux Dog
1059
post-template-default,single,single-post,postid-1059,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kjent som the Dulux Dog

I England regjerte Tom som Dulux Dog til sommeren 2006. Nå er hans sønn, Don etterfølger.

Hele 13 Old English Sheepdog har vært med under Dulux innspillingen i Australia.

Den engelske Dulux malingen ble tidlig på 1950-tallet markedsført under slagordet «Say Dulux to your decorator». Merkenavnet Dulux har eksistert siden 1926 og var en av de første alkydbaserte malingene.

Siden begynnelsen av 1960-tallet har en Old English Sheepdog blitt brukt i markedsføringen av disse malingsproduktene over hele verden. En hvithodet Old English Sheepdog har blitt knyttet til varemerket og er konstant blitt vist i reklamefilmer og annonser. Dulux Dog har derfor blitt et meget kjent kallenavn på rasen.

Gjennom årene har forskjellige hunder blitt brukt i disse reklamene. Den engelske Shepton Dash var den først Duluxhunden. Fernville Lord Digby er kanskje den mest kjente, men andre land som Australia, Thailand, Ungarn har også sine egne Duluxhunder. Alle disse hundene blir i tillegg også ofte brukt som trekkplaster ved forskjellige arrangementer.

Fantastisk reklamefilm fra Dulux

I 2008 har Dulux igjen laget en helt fantastisk reklamefilm med Old English Sheepdog. I denne australske filmen medvirker hele 13 forskjellige sheepdoger som alle tidligere har vært trent i lydighet.

Innspillingen tok fire dager og en natt, men med børsting og vasking har det nok blitt lagt ned enda flere timer. Du blir garantert nødt til å se denne reklamefilmen flere ganger:

Worth doing – worth Dulux.

Leave a reply