Dark Light

De 17 familiene utgjorde til sammen 31 to-beinte. På Ekebergsletta møttes OES-entusiaster fra hele Østlandsområdet, Skien, Sandefjord, Tønsberg, Bærum, Oslo, Dal, Dokka, Ås, Kråkerøy, Fredrikstad og Svinesund.

To av familiene var kommet for å bli bedre kjent med rasen da de ønsket seg en egen OES. Disse fikk som vanlig utdelt hund på lån, noe som ble satt stor pris på.

Old English Sheepdog gjengen bestod av 19 stykker, samt turvennene Jesper, Santa, Bianca og Gitte. Valpene Ema, Emil og Karlsson jr. var treffest minste på 4 måneder. Hobert på snart 12 år var den klart eldste.

En stor lystig turgjeng satte av gårde på tur denne vakre, solfylte søndagen. På sletta fikk hundene løpe løse, leke og bli bedre kjent, noe de satte stor pris på. Det var også mange andre turgjengere ut denne dagen, så vi fikk hilst på mange forbipasserende både på to og fire ben.

Tilbake på parkeringen ble grillen fyrt opp og det var tid for pølse- og hamburgergrilling. Hundene som begynte å bli slitne tok seg en velfortjent hvil.

Så ble det dekket til hundefest. 1 års dagen til Nanne, Hjalmar og Bonnie fra Azedagi sitt første kull skulle feires. De bød på kjempehamburgere til alle hundene og det ble servert både flott pyntet bursdagskake og masse andre gode kaker.

Angelique hadde med butikken sin, noe som var svært populært. Det så ut som handelen gikk strålende. Agilitybanen med tunnel og slalåm kom opp, det er noe de fleste hunder syns er morsomt. Det ble avholdt landskamp, uvisst med hvilket resultat. Avslutningsvis ble det litt sporsøk både med og uten rådyrlukt.

Se flott film fra Bjørn her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts