Dark Light
Vinterstemning i Frognerparken.
Vinterstemning i Frognerparken.

I påvente av at alle skulle komme ble det servert kaffe, sheepdogpepperkaker, andre julekaker, fyrstekake og annet godt. Tilslutt talte vi 13 familier, noe som utgjorde 16 Old English Sheepdog og 27 tobeinte.

To nye turgåere var med oss og noen med Old English Sheepdog øverst på ønskelisten. I perfekt julevær la vi alle i vei gjennom parken og til agilitybanen. Her fikk hundene løpe løse og de fleste fikk også prøve seg over hinderne.

Som alltid på disse turene vakte vårt langstrakte følge stor oppsikt blant forbipasserende. Vi fikk vist frem rasen vår og pratet med mange om våre flotte hunder. Bedre reklame kan rasen ikke få.

Tilbake ved Monolitten fikk vi tatt årets julekort av alle 16 hundene og deres entusiastiske eiere. Hjalmar, Nanne, Isa, Dana, Fanny, Spiky, Brutus, Obelix, Karlsson, Foxy, Cherie, Ema, Ronja, Elmer, Alfonso og Ruffen.

Valpekos.
Valpekos.

Turen ble avsluttet på Dolly Dimple’s, hvor vi etter hvert fikk igjen varmen i kroppen. Pizza ble det også tilslutt og vi fikk nesten det vi bestilte.

Så var det bare å takke for nok en hyggelig tur med Sheepdog venner. Til sammen har det blitt 7 treff på Solkysten i 2008 og nå er det ikke lenge til 2009 sesongen begynner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts