Dark Light

Det ble en hyggelig Solkystentur innover den vakre skogen i Maridalen som ennå var vinterkledd med snø på trærne.

Som alltid var det en god, avslappet og lattermild stemning i Solkystengjengen da vi la i vei på det 16. treffet lørdag 14. mars. Denne gangen innover og oppover i den snødekte skogen.

Til sammen talte vi 17 forventningsfulle OES, pulien Gitte og blandingen Zita samt deres 21 eiere. Disse var fordelt på 13 familier. På grunn mye snø var det ekstraordinær båndtvang i marka, så alle hundene våre ble holdt i bånd.

Da vi hadde gått langt nok slo vi oss ned i brøytekanten på hver side av veien. Medbrakt mat og varm drikke ble hentet frem fra sekkene. Det smakte helt klart veldig godt med mat. Etterpå ble det sendt rundt masse god sjokolade, boller og fyrstekake.

På nedoverveien angret vi på at vi ikke hadde med spark og rumpebrett, da hadde vi vært nede på et blunk. Problemet ble demonstrert løst med en plastpose og en trekkvillig hund. Det gikk unna.

På tilbakeveien ble det tid for et fellesbilde av hele gjengen. En liten katt satt og iakttok det hele. Heldigvis så ikke hundene den. Før vi dro hjem fikk vi også demonstrert noen av Sheepdog Sjappas nye produkter som snart vil være i salg.

Tusen takk til alle turgåere for nok en fin tur på solkysten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts