Solkysten Old English Sheepdog - OES i Disney film
1252
post-template-default,single,single-post,postid-1252,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

OES i Disney film

Prince Eric og hans Old English Sheepdog Max fra filmen The Little Mermaid.

”Den lille havfrue” er et eventyret skrevet av den danske forfatteren og poeten H.C. Andersen. Eventyret ble for første gang publisert i 1837 og handler om en ung havfrue som forelsker seg i et menneske, men som dør i forsøket på å vinne hans kjærlighet. I tegnefilmmusikalen «The Little Mermaid» fra 1989 blir eventyret derimot presenter med en lykkelig slutt.

I «The Little Mermaid» ser vi den logrende glade Old English Sheepdogen Max som Walt Disney har tegnet så troverdig. Max er Prince Eric sin hund og i en scene hopper Eric over bord for å redde hunden som han selvfølgelig er svært glad i.

Filmklipp med Max

Leave a reply