Solkysten Old English Sheepdog - Heldress til OES
997
post-template-default,single,single-post,postid-997,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Heldress til OES

Spesialsydd dress til Old English Sheepdog. Dressen er uforet, vannavstøtende og supertynn.

Dressen har en strikk i lysken som gjør at den ikke strammer når hunden langer ut.

Dress til OES som er uunnværlig til utstilling og i dårlig vær.

Du får nå kjøpt hel dress som er spesialsydd til Old English Sheepdog i Guttas Sheepdog Sjappe. Dressen er uforet, vannavstøtende og supertynn. Strikk i lysken gjør at den ikke strammer når hunden langer ut. Det er glidelås på ryggen og den har stramming under magen til hannhund. Disse dressene fås i mange flotte farger.

Når regnet strømmer ned, snøen laver ned eller den er kjempekram og fester seg i pelsen, når all grusen på grusveien fester seg under din OES, eller når vårløsningen er på sitt verste. Da er en hel dress god å ha til din Old English Sheepdog.

Når du kommer hjem fra tur er det bare å ta av møkka ute sammen med dressen, så er hunden like tørr og ren som før. Etterpå kan dressen henges til tørk eller puttes i vaskemaskinen og er så klar til neste tur.

Skal du på utstilling i dårlig vær, er dressen også kjempepraktisk. Hunden skal uansett værforhold luftes godt og gå til utstillingsplassen. Hvis du kombinerer dressen med støvler kommer din Old English Sheepdog alltid frem tørr og ren.

Guttas Sheepdog Sjappe er med rundt både på utstillinger, turkamerat turer og Solkysten treff – så følg med.

Produktene kan også bestilles på mail til Angelique Vargmo.

Leave a reply