Dark Light

Frognerparken og Vigelands skulpturer ble rammen for nok et vellykket Solkysten treff søndag 14. februar 2010.

Wippet i OES-frakk.
Wippet i OES-frakk.

Det var drømmevær i Frognerparken, lett skydekke som sprakk opp så solen kom frem og mildt, men likevel hvitt og fint snøføre. Det var både Morsdag, Valentinesdag og fastelaven denne søndagen, så treffet startet naturlig nok med hjemmelagede fastelavensboller og kaffe mens vi ventet på alle. Akkurat slik det startet med Solkystens første treff for 3 år siden da vi spiste fastelavensboller på Jeløya.

Det dukket etter hvert opp 10 Old English Sheepdog og en wannabe med hjemmestrikket OES-frakk. To av Sheepdogene var med på sitt første treff, familiene deres har vært på Solkysten treff før og nå viste de stolt frem de nye familiemedlemmene.

Samlet til vintertur i Frognerparken.
Samlet til vintertur i Frognerparken.

Vi la deretter i vei på tur og satte kursen mot Monolitten, der det sedvanlige fellesbildet ble tatt. Hele parken var full av folk og turister denne vakre søndagen, så vi ble virkelig et midtpunkt med våre vakre OESer. I flokk og følge beveget vi oss langsomt gjennom parken og det var langt fra bare vi som tok bilder av alle hundene.

Ved agilitybanen ble hele sheepdoggjengen sluppet løs slik at de kunne få ut litt futt og selvfølgelig var whippeten i tet når det gjaldt å løpe. Hundene koste seg virkelig sammen og det gjorde eierne også.

De som hadde tid etterpå avsluttet dagen med pizza på Dolly Dimple og også her gikk praten livlig om de fantastiske hundene vi har til felles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts