Solkysten Old English Sheepdog - Euro-OES på nettet
1188
post-template-default,single,single-post,postid-1188,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Euro-OES på nettet

Euro-OES-forum komiteen.

Den europeiske logoen.

Etter en utstilling i Trieste i Italia i 1987 inviterte Roberto Arcion noen europeiske oppdrettere til å tenke på ideen om å starte en Europeisk OES klubb. Dette var ikke mulig pga forskjellige regler i FCI og i de Europeiske land, men ideen var fantastisk. Denne ideen resulterte isteden i det vi dag kjenner som The Euro-OES-Show. Showet holdes nå hvert år rundt i forskjellige Europeiske land. Arrangementet som går over tre dager samler OES entusiaster fra hele verden.

I dagens Euro-OES-forum komité sitter fortsatt Eef ter Mors fra Nederland, Barbara Muller fra Sveits, Joachim Pilz fra Tyskland and Claude Ritter fra Frankrike.

Den nye nettsiden til Euro-OES-forum inneholder Euro-OES-Showets historie med alt som hører med. Her finnes regler for arrangementet, sølvmerket og alle Old English Sheepdog som har vunnet Best In Show gjennom de 24 årene. Bildegallerier samt Euro-OES-Song skrevet av Eef ter Mors.

Euro-OES Show har til nå vært avholdt i disse 9 Europeiske landene: Italia, Sveits, Tyskland, Nederland. Danmark. Spania, Frankrike, Belgia og Tsjekkia. Antall påmeldte Old English Sheepdogs har siden starten i 1988 variert fra 80 til 181 påmeldinger.

Leave a reply