Solkysten Old English Sheepdog - Intervju med Pauline Mills
1199
post-template-default,single,single-post,postid-1199,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Intervju med Pauline Mills

Pauline Mills med sin OES, Kerjalee Takes a Moment.

Etter spesialutstillingen i Moskva, Russland i august 2009 ble det laget et intervju med Pauline Mills. Hun er engelsk dommer og oppdretter av Old English Sheepdog under kennelnavnet Kerjalee. En kennel som ble etablert allerede i 1977.

Olga Shakhova har arrangert intervjuet og laget oversettelsen. Den russiske kennelen Abigal Grace står for filming og redigering. I intervjuet blir de fleste aktuelle raserelaterte spørsmål brakt på banen. Spørsmål om halen, handling, hundens bevegelse, størrelse osv.

Intervjuene er delt inn i tre deler og har til sammen en lengde på 25 min. Dessverre er det mye bakgrunnsstøy på opptaket da det er gjort på utstillingen, men er absolutt verd å se. Se hele intervjuet her:

Raseintervju del 1:

Raseintervju del 2:

Raseintervju del 3:

Leave a reply