Solkysten Old English Sheepdog - Nederlansk OES reklame
1242
post-template-default,single,single-post,postid-1242,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Nederlansk OES reklame

Reklamefilmen «Carwash» fra Nederland med en Old English Sheepdog i hovedrollen.

Det nederlandske firmaet Blue Band ble stiftet i 1923 og selger i hovedsak margarinprodukter. I 2006 kom de opp med ideen til reklamefilmen ”carwash” som reklamerer for meieriproduktet Blue Band Idee – og til hovedrollen har de selvsagt valg en sjarmerende Old English Sheepdog.

Reklamen viser en lykkelig Old English Sheepdog som leker sammen med en søt jente. Sheepdogen blir til slutt veldig sølete og jenta lurer på hvordan hun skal få hunden ren igjen? Det viser seg at hun kommer opp med en meget lur ide for å løse problemet.

En reklamefilm som varmt anbefales!

Leave a reply