Solkysten Old English Sheepdog - The Dulux Dog fyller 50
1280
post-template-default,single,single-post,postid-1280,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

The Dulux Dog fyller 50

En glad Dulux Dog feirer 50 års jubileet, nå med hale.

Det skal mye trening og tålmodighet til for en Dulux reklamefilm.

Det har vært 50 travle år for Dulux sin fargerike venn og gjennom årene har mange forskjellige Old English Sheepdogs spilt The Dulux Dog. De fleste med hvite hoder og skikkelig lang pels og ikke bare hannhunder, det har vært flere Dulux tisper også.

The Dulux Dog dukker stadig opp med nye reklamefilmer på Dulux TV. I 1973 fikk Dulux hunden ”Fernville Lord Digby” sin egen spillefilmen ”Digby the Biggest Dog in the World” sammen med Jim Dale and Spike Milligan. I tillegg har The Dulux Dog gjennom årene reist Storbritannia på kryss og tvers og stilt opp på forskjellige arrangementer for å skape en mer fargerik nasjon.

I løpet av denne 50 års perioden har det vært mange skifter i både farger og stiler. Her kan du se en bildekavalkade over skiftene Dulux reklamer gjennom 50 år.

Her kan du lese litt om den nye Dulux hunden Spud.

50 år med Dulux Dog

Leave a reply