Solkysten Old English Sheepdog - Agility søstre i Sandefjord
1293
post-template-default,single,single-post,postid-1293,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Agility søstre i Sandefjord

Mona og Jessica gjorde det flott i sin første agilitykonkurranse.

Ina og Ema gikk feilfritt og rykket med det opp i klasse 2 agility.

Bobbyclown’s Glorious Giggi ble 2 x BIR og 1 x BIG1.

For første gang i Norges historien stilte det lørdag to Old English Sheepdog til start på samme agility stevne. Begge startet både i klasse agility 1 stor og hopp 1 stor. De to er til og med kullsøstre, Old Dream’s Easy to Love ”Jessica” og Old Dream’s Lovely Miss Ema ”Ema”.

Jessica debuterte i agility konkurranser sammen med Mona denne dagen. Hun fikk en flott 26. plass i agility løpet og super 15. plass i hopp.

Film: Jessica agility Sandefjord

Ema fikk en flott 12. plass i hopp lørdag, da det ble riv på siste hinder. Søndag stilte bare Ema. Hun gikk et perfekt løp sammen med Ina og fikk 0. feil 2. plass og sitt 3. napp. Ema er dermed den første OESen som stiller til start i klasse 2 i agility.

Film: Ema agility Sandefjord

Bobbyclown’s Glorious Giggi ”Giggi” på 6 mnd. stilte på valpeshow begge dager. Lørdag ble hun BIR for Maija Heinilä fra Norge. Søndag ble hun stilt for Kurt Espeland også fra Norge og ble både BIR og BIG1.

Leave a reply