Dark Light
Flott Drammen utsikt.
Flott Drammen utsikt.

Solkystens første høsttur i år gikk til Spiraltoppen i Drammen søndag 28. august. Et herlig sted for våre Old English Sheepdog.

Etter at alle som hadde meldt sin ankomst til denne søndagsturen var kommet og alle hadde fått hils på nye og gamle turdeltagere, toget de 11 fremmøtte Old English Sheepdogene og deres 19 eiere innover i skogen.

Det ble en ganske lang søndagstur denne sensommer dagen, med vekt på sommer. Solen strålte og været var godt og varmt, selv om løvet så vidt begynte å falle av trærne og varsle om en ny høst.

Vi gikk inn til idylliske Svarttjern, hvor vi slo oss ned og fant frem matpakker og drikke til 2 og 4-beinte. Noen hunder fikk bade og Sofie fordrev tiden med å gå tur med Bobsi.

Det var mange turgåere ute og våre vakre hunder ble som vanlig beundret og fotografert av forbipasserende. 11 Old English Sheepdog på tur er ikke noe vanlig syn, så de ble selvsagt lagt merke til.

På hjemveien stoppet vi ved flere utsiktspunkter med fantastisk utsikt over hele Drammen og omegn. Tilbake på ved utgangspunktet ble det dekket et stort kakebord og praten kunne fortsette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts