Dark Light

3. søndag i advent møtte 21 Old English Sheepdog til et svært hyggelig jule-tur-kose-spise-treff på Ås i Akershus.

Søndag 11. desember, akkurat da solen brøt gjennom tåken, var 18 familier klare for en vinterlig juletur med deres Old English Sheepdogs.

Stas med juletur
Stas med juletur.

Turen gikk på universitets området på Ås. Vi fikk sett hester, det gamle tuntreet, ærverdige gamle bygninger og andedammen. Fellesbildet ble som vanlig tatt. Hele fem valper møtte på treffet og det kom ivrige deltagere helt fra Skåne.

Været var deilig men kjølig, så etter turen var det godt å kunne være inne på Antrozoologisenteret. Vi dekket langbord til 33 personer og bufeen ble satt sammen av de tilstedeværende Solkysten kokkene. Virkelig lekker.

Etterpå var det tid for børsting, mer prat, lek og nåletoving. Angelique hadde med Guttas Sheepdog Sjappe og det var også åpent i Antrozoologisenterets butikk. Så det var mange fristelser i førjulstiden.

Alle ønskes en riktig god jul og velkommen til neste års mange Solkysten treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts