Dark Light

7 Old English Sheepdog på treff på Ekeberg

Kunst, historie, natur og flott utsikt var rammen rundt Solkystentreff med Old English Sheepdog søndag 3. november.

Møte med walking woman
Møte med walking woman

Solkysten inviterte til treff i Ekebergparken hvor målet var en rundtur for å beundre noen av de nye skulpturene i Oslo. Været var vått, men da turen begynte 11.30 stoppet regnet og solen kom til og med frem for å skinne på de syv Old English Sheepdogs og deres syv familier. Tre hunder var tidlig ute så de rakk å leke og kose seg på gressletten ved parkeringen før turen startet.

Våre Old English Sheepdogs vakte som vanlig stor oppmerksomhet også i konkurranse med alle de kreative skulpturene. Så vi fikk igjen vist frem vår flotte rase for masse mennesker ute på tur.

Det ble en fin lang tur og vi fikk sett og beundret mange av skulpturene. Det er også mye historie knyttet til Ekebergåsen, og mye av dette er nå skiltet slik at man lett får det med seg. Oppe fra åsen er det også mange steder med fantastisk flott utsikt over hovedstaden.

Det var litt surt å sitte ute, derfor trakk vi etter turen inn på Søylehuset for varm kaffe og deilig servering. Koselig prat ble det også tid til mens regnet igjen øste ned ute. Først da vi reiste oss for å dra hjem lettet det så vi ble stående ute og prate videre.

Tusen takk til alle for nok en deilig Solkystentur. Vi sees snart igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts