Dark Light

Det ble en vakker hvit juletur søndag 8. desember og våre 12 flotte Old Englsih Sheepdogs fikk mye oppmerksomhet.

Old English Sheepdog eller Labbetuss på treff
Old English Sheepdog eller Labbetuss på treff

Årets første snø kom akkurat tidsnok til å sikre topp julestemning da 12 Old English Sheepdogs og 20 eiere fant veien til Solkystens juletur og 45. treff. Mens vi ventet på alle ble det servert gløgg og oespepperkaker og hundene fikk leke på stranden.

Etter fellesbilde gikk turen langs Sandvikselva, hvor vi beundret både ender og masse fine svaner. Videre gikk turen gjennom Sandvika til BI-parken. Her er det laget en ny innhegning for hundelek, noe de firbente satte stor pris på. Det var riktig deilig å kunne tumle rundt i nysnøen.

På tilbakeveien la vi turen via det tradisjonsrike julemarkedet i Sandvika hvor det er utallige salgsboder med spennende produkter. Hundene våre fikk masse positiv oppmerksomhet og mye klapp og kos. En liten gutt lurte på i hvilken bod man fikk kjøpt slike hunder, siden det var så mange av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts