Solkysten Old English Sheepdog - Hundegarn av OES ull
1076
post-template-default,single,single-post,postid-1076,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hundegarn av OES ull

Marit spinner flott garn av OES-ull.

Denne flotte OES jakken har Marit laget av ull fra sin første OES, Zappa.

Nydelig OES-Sjal heklet i kjærlighetsknuter.

Siden 1989 har Marit og Audun Dertz hatt Old English Sheepdog i huset. De første var Zappa og Janis. Nå har de Vinnie, Bobbyclown’s Dance of the Dawn.

Med hundedillaen kom spinnedillaen. Marit har dilla på ull, garn og spinning. Av hundeullen til sine kjære Old English Sheepdogs har Marit laget både sjal, skjerf, vest, votter, tøfler, vesker, puter og OES-jakken som jo bare er helt rålekker.

Vi oppfordrer alle OES eiere til å spare på den fine sheepdogullen neste gang du børster hunden. Hundeull kan nemlig bli flott garn! Marit hjelper gjerne med å spinne den, hvis du ikke har tenkt å gi deg i kast med dette selv.

En må ha minst 50 gram hundeull for å få en garn-bundt. Så ta fram kjøkkenvekta! Husk at ullen ikke må oppbevares i plastposer, bruk heller brødposer eller pappesker.

Vi anbefaler på det varmeste å ta en titt på Marit sin egen nettside Hundegarn.com. Her finnes en presentasjon over alt det nydelige hun har laget av den deilige sheepdogullen.

Leave a reply