Solkysten Old English Sheepdog - Valpen flytter hjemmefra
1340
post-template-default,single,single-post,postid-1340,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Valpen flytter hjemmefra

Boken du bør lese om du tenker på eller har skaffet deg en valp.

Utgangspunktet i boken er at valpen flytter fra oppdretter og til nytt hjem, men mye vil være aktuelt uansett hundens alder. Boken gir gode informasjoner og råd, og er oppdatert på ny kunnskap og innsikt.

Forfatteren Linn Palm, er utdannet internasjonal hundetrener med vekt på læringsmetoder, hundespråk og atferd. Interessen for atferd, kommunikasjon og subtile signaler hos mennesker og dyr ble vekket tidlig. Sammen med grunnleggende nysgjerrighet på hvorfor noe skjer og hva som former en personlighet, la dette grunnlaget for hundeinteressen.

Boken er utgitt på Huldra Forlag og er innbundet. Den ble utgitt i 2011 og 2. opplag kom i 2012. Forord ved Turid Rugaas.

Boken kan enkelt bestilles på www.huldraforlag.no

Leave a reply