Solkysten Old English Sheepdog - Rabiesvaksine nå gyldig i 3 år
1155
post-template-default,single,single-post,postid-1155,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Rabiesvaksine nå gyldig i 3 år

Når du nå revaksinerer din hund mot rabies etter 17. juni 2015, vil rabiesvaksine med Rabisin nå være gyldig i hele 3 år.

Rabiesvaksine nå gyldig i 3 år

Rabiesvaksine nå gyldig i 3 år

Fra 17. juni 2015 kan det også i Norge gå 3 år mellom hver revaksinering mot rabies.

Statens legemiddelverk har gjort en revurdering av vaksineringsregimet mot rabies etter at de har mottatt ny dokumentasjon om rabiesvaksinen Rabisin®. Dette innebærer at hunder som revaksineres mot rabies med Rabisin skal få en gyldighetstid på tre år på denne vaksinen.

Det er imidlertid viktig å huske at første revaksinering skal skje ett år etter grunnimmuniseringen. Fra denne første revaksineringen og framover vil det altså nå være 3-års intervaller. Dette vil da være i tråd med vaksineprodusentens anbefalinger.

Den nye fristen kan føres ved nye revaksineringer på hund fra og med 17. juni 2015. Det er ikke åpnet for å endre dokumentasjonen for allerede gjennomførte og dokumenterte revaksinasjoner i hundens pass.

Dette er en god nyhet ikke minst for våre hunder som ikke lenger trenger å utsettes for denne vaksinen så ofte, men selvfølgelig også for eierens lommebok.

Leave a reply