Solkysten Old English Sheepdog - Kysten rundt på Kalvøya
3459
post-template-default,single,single-post,postid-3459,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kysten rundt på Kalvøya

Søndag 6. september skinte solen over Kalvøya mens 7 Old English Sheepdog og eiere hygget seg på tur.

Søndagstur på Kalvøya.

Søndagstur på Kalvøya.

Vi møttes på den koselige strandpromenaden i Sandvika og gikk i samlet flokk over broen til Kalvøya. Været var kjempeflott, slik det skal være på riktig Solkysten treff. 7 OES og 9 eiere hadde en flott rundtur langs kysten av øya.

Vi fant en flott plass veg sjøen, hvor vi kunne nyte vår medbrakte mat og etter hvert også den obligatoriske fyrstekaken. Som alltid var det masse nyttige erfaringer å dele og hyggelige historier ble fortalt.

Tusen takk til alle for nok et hyggelig treff.

Leave a reply