Solkysten Old English Sheepdog - Sommer ved Semsvannet
3895
post-template-default,single,single-post,postid-3895,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Sommer ved Semsvannet

Turgjengen ved Semsvannet
8 Old English Sheepdog møtte opp på til en idyllisk sommertur 18. juni.

Søndag 18. juni gikk Solkysten tur med 8 Old English Sheepdog. Vi var en sprek gjeng som gikk alle de 5 km rundt Semsvannet i Asker. Det var en varm og deilig sommerdag, selvom været var litt skiftende. Det var mange folk ute på tur denne dagen, så våre hunder ble beundret av mange forbipasserende. Solkystentreffet var som alltid veldig hyggelig og endte på Sem Hovedgård med matpakke, kaffe og kake.

I 1992 fikk Semsvannet og landskapet nord og sør for vannet status som landskaps vernområde på grunn av geologien, plante- og dyrelivet og kulturhistorien. I år 2000 ble Semsvannområdet valgt til Askers tusensårssted.

Takk for turen. Vi sees snart igjen.

Leave a reply