Solkysten Old English Sheepdog - Solrik tur langs kysten på Bygdøy
4061
post-template-default,single,single-post,postid-4061,single-format-standard,wp-featherlight-captions,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Solrik tur langs kysten på Bygdøy

Old English Sheepdogs på Bygdøy i Oslo

Søndag 14. oktober møttes 7 Old English Sheepdogs og 15 tobeinte til tur på Huk på Bygdøy og til det som var Solkystentreff nummer 70 i rekken.

Det var en vakker høstdag, med flotte farger og solen skinte, så det var mange ute på tur denne søndagen. Vi gikk en god runde og mange fikk beundret, klappet og fotografert våre vakre hunder. Vi fikk fortalt om rasen og svart på en masse spørsmål.

Etter turer slo vi oss ned på plenen mellom parkeringen og sjøen. Engangsgriller ble tent, mat kom på bordet og vi begynte likegodt med kakene mens grillene ble varme. Også her ble vår herlige hundegjeng beundret av mange forbipasserende. Hundene fikk prøve agilitytunellen og vi hygget oss lenge i det flotte, varme været.

Takk for nok en deilig søndagstur og velmøtt til neste Solkystentreff.

Leave a reply