Dark Light
På tur rundt Semsvannet
På tur rundt Semsvannet

Skogsidyll med 13 Old English Sheepdog på Solkysten tur rundt Semsvannet i Asker søndag 30. juni.

Det var et gledelig stort oppmøte på Solkystens 74 hundetreff da vi samlet oss på parkeringsplassen. Så ruslet vi avsted på tur. Sorte skyer trakk seg sammen og vi hørte torden i det fjerne. Men spreke som vi er fortsatte vi turen vår.

Første stopp var badeplassen, hvor noen drakk vann og andre benyttet anledningen til å vasse. Da vi gikk videre begynte det å regne litt og vi søkte ly under store grantrær. Her søkte vi ly og spiste matpakken våres.

Videre gikk vi opp til fossen og her filmet vi alle fremmøtte. Turen rundt Semsvannet fortsatte videre med flere vannmelon, morell og kakestopp. Da vi nærmet oss parkeringsplassen kom det en liten hagleskur – så vi var enige om at dette var en tur igjennom de fire årstidene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts