Dark Light
Sheepdog tur Bærums Verk

Søndag 7. desember møttes Solkystenfolket med hele 12 Old English Sheepdogs til kos, juletur og julemarked på Bærums Verk. Som vi pleier på juleturene, begynte vi med OES-pepperkaker, gløgg om annet julegodt.

Det er ikke alltid så mange hannhunder med, men denne ganger var det hele 5 stykker og med mange unge hunder ble det mye lek fra begynnelse til slutt. Vi gikk først en tur opp til Lommedalen kirke, så hundene fikk luftet seg og de fikk ut litt energi før vi gikk ned på julemarkedet.

På markedet ble våre 12 pelskledde venner nok en attraksjon. Det var så mange som ville hilse på våre vakre hunder. Mange lurer på hva slags rase det er, og andre blir salige i blikket og må fortelle vakre historier om deres egen bekjentskap med rasen. Tilslutt på denne litt våte, men likevel hvite dagen kastet solen sine siste stråler etter Solkystengjengen.

Det ble nok et meget hyggelig treff. Riktig god jul til alle. På nyåret blir det flere treff på Solkysten.

Related Posts