Dark Light

Flokken bestod av Bobby, Donna, Knerten, Trulte, Isa, Zeb, Dana, Gitte, Foxy, Berenice, Lucky og Cherie. Lille Alfonso på bare 5 månder var på sitt første treff. Han måtte selvfølgelig vise seg frem. Og til de grader… alle falt for lille Alfonso, noe han mente var en selvfølge. Veldig hyggelig var det også å møte Mini Mi på 7 år for første gang. Deres 15 mennesker fikk hygge seg med det vakre synet av alle OES’ene som koste seg på tur. Og som vanlig gikk praten livlig om sheepdoger, hunder og andre relevante temaer.

Som vanlig møtte vi mange turgåere som var nysgjerrige på rasen, noen nikker gjennkjennende og andre bare himler med øynene. Noen må fortelle om sin gamle OES eller en de engang kjente.

Vi samlet oss først til et gruppebilde mens hundene ennå var rene og pene. Deretter gikk vi en times tur på en av Østfolds mest besøkte turstier, langs sjøen og gjennom skogen ytterst på Jeløya. Her fikk vi virkelig vist oss frem – ja hundene altså. Etterpå fant vi et jorde dekket med snø, her fikk hundene våre boltre seg i fullt firsprang. Det hjalp også godt på sølete labber. Så var det tid for og spiste medbrakt, både matpakker, kake, og fastelavensboller. I mangel av bord ble det servert på panseret til Ketils bil.

Mens vi spiste og koste oss med kaffe og kake ble vi enige om å opprette turgjengen Solkysten for fylkene rundt Oslofjorden. Noe som omfatter Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Oslo, Østfold, Bohuslän og Värmland.

Formålet med Solkysten skal være å arrangere flere turer og treff i dette distriktet, slik at aktiviteten med Old English Sheepdog kan øke og flere også får sett vår herlige rase. Det var straks forslag om flere turer, børstetreff, spinning, gjetekurs og agility. Dette skal bli moro!

En turkomité ble også valgt. Solkysten hilser velkommen og håper vi får se riktig mange av dere på treffene fremover. Her blir det mye ”Ut på tur, aldri sur”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts