Dark Light

10 OES og deres 13 eiere møtte opp til Solkystens sommerlige tur på Kalvøya 17. juni 2007. Det dukket til og med opp en nykommer, en engelsk frøken ved navn Ronja selvfølgelig oppkalt etter Ronja Røverdatter. En røver som snart fikk mosjonert de andre hundene med flere fartsfylte etapper på gressletten. Svært fornøyd over å endelig møte noen rasefrender.

I full fart.
I full fart.

Det regnet så smått hele dagen, uten at vi egentlig ble våte. Været førte derimot til at vi nesten hadde øya for oss selv og det ble ikke for varmt for våre pelskledde venner. Det gode sheepdog humør smittet og det ble som alltid en hyggelig dag. Vi startet med en tur rundt på den idylliske øya. Deretter fant vi et langbord å sitte ved. Her ble det servert Solkystens spesialiteter: Grethes nydelige gulrotkake og Agerup’s fyrstekake.

Så var det klart for aktiviteter og premiedryss. Solkystens eget Sheepdog RACE var først på programmet. Av de to heatene kom de to Danish Delight hundene Alfonso og Dana til finalen. Det ble svært jevnt, men Alfonso ble dagens første vinner.

Deretter stod potetløp med hund på programmet. Det gjaldt å komme først i mål med potet på skjeen og hunden i bånd. Her var Inger og Spiky uslåelige. Det var premie til vinnerne og deltagerpremie og hundeleker til alle.

Neste Solkysten treff planlegges i august. Vi håper å se deg og din OES der. Mer info kommer snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts