Dark Light

15 sheepdoger og 3 andre hunder med deres 22 eiere møtte frem med godt humør på parkeringsplassen på Huk. Alderen på hundene spredte seg fra lille Tara på 4 måneder til Aurora på snart 12 år. Så her er alder ingen hindring.

Som kjentfolk ledet sheepdogen Anna og Magne an. Vi gikk en passe tur i den høstvakre skogen. Som vanlig møtte vi masse folk som ble blide i fjesene sine når de så våre vakre hunder. Mange måtte klappe og beundre. Vi fikk selvfølgelig også høres deres mange hundehistorier.

Deretter tok vi med matpakke og kake ned på stranden. Her var det kun var Fryd som lot seg friste av badevannet. Hundene fikk vann og Lene bød på svenske kjøttbuller. De som hadde lyst fikk prøve seg på den lange agility-tunnelen. Det var mange talenter og flere husket den fra før. Andre overvant frykten og klarte det fint etter ett par overtalelser.

Treffet ble avsluttet som seg hør og bør med krydderkake, eplekake, gulrotkake og fyrstekake.

Solkysten takker alle fremmøtte for en hyggelig dag. Vi kommer snart tilbake med mer info om vårt neste treff som blir i oktober. Da er også du hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts