Dark Light

Igjen ble vi overveldet over et utrolig oppmøte av herlige Old English Sheepdogs og deres herlige eiere.

Berenice sjekker utsikten og at alle er med.
Berenice sjekker utsikten og at alle er med.

25 hunder og 31 eiere møtte søndag formiddag frem i solskinnet klare for en rusletur i vakre Frognerparken blant store trær og vakre skulpturer. Det som vakte mest oppsikt denne andre dagen i mars, var nok likevel synet av alle våre vakre hunder.

Mange måtte klappe, fortelle oss historien om deres OES, vite hvorfor vi var så mange, fotografere oss osv. Japanerne som vi til stadighet måtte posere for tror nok at Old English Sheepdog er Norges vanligste hund. Egentlig er Old English Sheepdog jo en sjelden rase og det finnes nok ikke mer enn 150-200 i hele Norge.

Først tok vi en lang rundtur gjennom hele parken. Etterpå var det frem med stoler, sitteunderlag og medbrakt mat. Vi og hundene koste oss lenge i det fine været. Kaker og annet godt ble det selvfølgelig også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts