Dark Light

Fremmøtet var allerede kl. 9 så det var liv i OES folket lenge før det. Valpene kom fra både Norge og Sverige. Veldig hyggelig å se så mange søte valper samlet til dyst på en helt vanlig utstilling. Elvis og Bonnie ble stilt for første gang. Disse fikk ekstra hjelp og vi håper å se dem igjen på senere utstillinger.

Det var Aud Fossum som dømte valpene og alle fikk fine kritikker og hver sin pose med hundefor i premie. Det ble mye springing før dommeren endelig bestemte seg. Obelix på 6,5 mnd ble best i rasen og best i motsatt kjønn ble Nanne på 5,5 mnd. Obelix ble senere 2. best i gruppen, heiet frem av Solkystenvenner.

Her er dagens resultater:

4.-6. mnd hannhund
Azedagi’s The Winner Takes It All ”Hjalmar”
Nr. 1 – 2BHK

6.-9. mnd hannhund
Bobbyclown’s Find Me at Firstplace ”Obelix”
Nr. 1 – 1BHK – BIR – BIG2

Loveintailes Wire Wool ”Elvis”
Nr. 2

Elle-Wille Elmer ”Elmer”
Nr. 3

4.-6. mnd tispe
Azedagi’s Thats Me ”Nanne”
Nr. 1 – 1BTK – BIM

Azedagi’s I Have A Dream ”Bonnie”
Nr. 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts