Dark Light

Så mange som 10 Old English Sheepdogs, 1 puli og deres 16 eiere møtte opp til Solkystens 11. treff. Vi var invitert av Bergljot, Ketil og Berenice til en tur i deres nærområde. Turen gikk derfor denne gangen fra idylliske Isegran og vi fikk vist frem de flotte hundene våre for Kråkerøys befolkning og andre forbipasserende.

Vi gikk langs vannet, gjennom skog og var også innom en steinalderboplass, som var bebodd for 7000 år siden. I det flotte og varme været ble det innlagt flere vannpauser, da tungene etter hvert ble ganske lange på våre hunder.

Tilbake på Isegran slo vi oss alle ned i skyggen av de store gamle trærne og nøt de vakre omgivelsene, været og medbrakt mat og drikke. Etterpå var det kake og godisbord, så her fikk vi bruk for dessertmagene. Lene og Dana hadde oppvisning av freestyle øvelser og inspirerte flere til å prøve. Solkystens nye bildekaler var svært populære blant de fremmøtte.

Det var et nydelig turområde og Solkysten kommer gjerne igjen, så her blir det mulighet for flere til å være med på en tilsvarende runde ved en senere anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts