Dark Light

Søndag 1. februar var det igjen duket for Solkystentreff. Til sammen 19 Old English Sheepdog, 3 andre hunder og deres 26 mennesker, fordelt på 13 familier stilte opp for tur Barkåker rundt. Et fantastisk oppmøte.

Nyttårstur med Solkysten, glade mennesker og OES på tur.
Nyttårstur med Solkysten, glade mennesker og OES på tur.

Det tar alltid litt tid å samle troppene, men etter hvert bar det ut på tur i lang, lang rekke. Det var mye snø og litt kaldt, men et flott turvær. Vi fikk gått en lang tur på over en og en halv time. Hundene syns det er kjempekjekt å gå tur med alle vennene sine, ja det syns tydeligvis de 2-beinte også. Det snuses og lekes, og prates. Vi gikk tur på en fredelig skogsbilvei hvor hundene også kunne løpe litt løse.

Etterpå fortsatte treffet hjemme hos familien Agerup. Litt trangt ble det inne med alle menneskene og en del hunder, men når man er gode venner gjør jo ikke det noe. Solkystens berømte koldtbord satt sammen og det ble minst like bra som det pleier. Her var det noe for alle, også de kresne og de fleste spiste litt mer enn de orket. Til sist kom kaffe, te og alle de gode kakene og godteriet på bordet. Det største godtebordet vi har sett på lenge.

Deretter ble det luftet noen hunder, børstet og trimmet noen hunder. Ellers ble det delt på OES erfaringer av alle slags det være seg om børster, tenåringsalderen, børstebord, treff, utstillinger, floker, typisk sheepdog atferd og morsomme historier.

Ina gav en liten oppmerksomhet til tre personer som alle har vært på 15 Solkystentreff og ellers hjelper til å trekke i trådene når det gjelder planlegging av treff.

Så var det tid for hjemreise, men det byr seg etter oppfordringer snart nye anledninger til treff.

Se film fra Bjørn på YouTube.

 
 
 
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts