Dark Light
Solkystens egen kake
Solkystens egen kake.

Endelig kom Solkystenhelgen vi alle hadde ventet på så lenge. 20 Old English Sheepdog samlet i Vestby til et fantastisk treff.

Helgen 24.-26. april var satt av til Solkysten treff i Vestby. Fredag ettermiddag ankom vi forventningsfulle Vestby Hyttepark, for det som skulle bli en hel helg uten en sky på himmelen. Vi satte opp partyteltet vårt på en stor gressplen i nærheten av hyttene, campingvogn og bobil, mens hundene løp fritt rundt, lekte og ble kjent. Vi pratet, grillet og festet til langt på natt.

Lørdag var det avsatt tid til børsting og trimming før vi gikk en hyggelig tur i vårskogen. Etterpå dekket vi til den nå så berømte Solkystenlunsjen. Vi trengte en pause før kakene kom på bordet, så det ble tid for leker og moro med og uten hund. Agility er også alltid like populært.

En helg med masse herlige Old English Sheepdogs.
En helg med masse herlige Old English Sheepdogs.

Vi fikk demonstrert karding, spinning og nålfiltinging med sheepdogull. Dette var kjempemoro og det ble mange flotte produkter. Nå håper vi at mange lot seg inspirere så vi får se flere vakre egenproduserte ting fremover. Alle koste seg i solen hele dagen på ekte Solkystenvis. Utover kvelden ble grillen igjen tent og festen fortsatte. Hundene var slitne etter å ha lekt og vært i aktivitet hele dagen.

Søndag var det tid for å pakke sammen, men før vi skiltes kjørte vi i samlet flokk til Ramme gård. Her gikk vi kyststien gjennom blåveisskogen og ned til vakre Hvitsten. Turen bød på mange innslag av vakker natur, sjeldne fugler og kultur som skulpturer, gallionsfigurer og Hvitsten kirke fra 1903. Helgen og gåturen ble avsluttet økologisk på Diversen Café.

Dette ble en minnerik helg, men når hele 17 familier med 21 hunder og 32 to-beinte møtes slik, kan det jo ikke bli noe annet. Noen hadde til og med tatt veien helt fra Danmark og Skåne. Tusen takk for at dere er så entusiastiske alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts