Dark Light
Old English Sheepdog treffet i Vollen samlet 20 hunder.
Old English Sheepdog treffet i Vollen samlet 20 hunder.

Søndag 28. juni samlet sheepdog folk fra hele Østlandet seg til treff i Vollen i Asker. Tur langs kyststien og piknik stod på programmet.

Tiltross for ferietid og rekordvarme møtte hele 19 Old English Sheepdog og 1 puli med sine 28 eiere, fra 14 familier opp til tur på Kyststien i Vollen i Asker. Det var OESer fra Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Oslo, Østfold og Bohuslän.

Vi ruslet en god tur på skyggefulle stier i skogen og langs Oslofjorden, hvor badesesongen virkelig var i full gang. Våre hunder vakte stor oppsikt. En del av oss benyttet også anledningen til å hoppe i vannet både med og uten hund. Hundene fikk seg også litt vann å drikke før turen fortsatte.

Tilbake på parkeringen fant vi en skyggefull leierplass. Hundene fikk mer vann og de 2 beinte fant frem campingstoler og matpakke. Det ble vist toving for dem som ikke var med på vårtreffet. De to søte OES valpene fant hverandre og tumlet rundt sammen. Unghundene orket også å ta seg noen solide runder på den store gressletten.

Det ble tid for deilig rabarbrapai, kaker og melon. Det er ikke mye aktivitet man orker når termometeret viser i overkant av 30 grader, men noen lekte seg likevel i agility tunellen. Guttas Sheepdog Sjappe hadde som vanlig uimotståelige nyheter å by på.

På gjensyn! Vi ses til flere nye treff til høsten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts