Dark Light

Det ble en fantastisk solskinnstur til Eggekollen i Lier sammen med 15 glade Old English Sheepdog søndag 6. september 2009.

Hyggelig samvær og hundelek på Dambekk hos Laila og Terje i Lier.
Hyggelig samvær og hundelek på Dambekk hos Laila og Terje i Lier.

Solen skinte fra blå himmel for første gang på mange uker, da Laila og Terje ønsket Solkysten gjengen velkommen til fjells. 15 Old English Sheepdog og en whippet møtte opp sammen med deres 26 eiere fra 13 familier.

Vi la i vei oppover i terrenget. Målet for skogsturen var vakre Eggekollen med en helt unik utsikt over Lier, Drammen, Oslofjorden og fjell. Underveis ble det plukket sopp og bær, så de fleste var blå på hender og rundt munn.

Bobsi nyter den flotte panoramautsikten på toppen av Eggekollen.
Bobsi nyter den flotte panoramautsikten på toppen av Eggekollen.

Det var en deilig varm septemberdag og man fikk skikkelig opp varmen av å gå oppover i så bratt terreng. Det siste man hadde igjen av pust forsvant da vi fikk se den storslåtte utsikten. Så ble matpakkene og drikke funnet frem og vi nøt utsikten og solskinnet. Vi signerte alle Trim til topps sin gjesteboken på Eggekollen. Oppstillingsbildet ble tatt med panorama utsikt i bakgrunnen.

Tilbake på Dambekk ble kaffen satt på og kakene kom på bordet og som vanlig var det ikke spart på noe. Et fantastisk sammenskuddsgilde. Eierne koste seg i hyggelig lag, mens hundene vimset rundt for klapp og ennå mer kos.

Vi sees igjen til høsttreff i oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts