Dark Light

Søndag 6. desember gikk vi en koselig tur på Bærums Verk. Vi endte opp på det tradisjonsrike julemarkedet.

Stemningsfull Jule-OES-tur på Bærums Verk med 16 OES.
Stemningsfull Jule-OES-tur på Bærums Verk med 16 OES.

Selv om regnet hadde strømmet ned i flere uker uten stans, var det oppholdsvær på Bærums Verk da vi tok hundene ut av bilene. Vi startet med litt kaffe, OESpepperkaker og annen deilig julebakst mens vi samlet oss for tur.

Etter å ha tatt det sedvanlige gruppebildet, la vi i vei på tur med alle hunden. Det ble en ganske lang runde som endte opp i den fantastiske julegaten. Der fikk vi sett reinsdyr, hest med vogn og barn som sang julesanger. Mange fristelser var det også rundt om i de forskjellige bodene og butikkene. Med våre 16 OES vakte følget vårt også stor oppmerksomhet og hundene fikk som vanlig masse klapp og kos fra store og små beundrere.

Hundene ble satt i bilene og som avslutning på nok et Solkystenår benket vi oss ved langbord på Annas Mat & Vinhus. Her vartet de spanske kokkene opp med tapasbufeet. Det begynte å regne igjen, men hva gjorde vel det. Vi hygget oss inne, maten var fortreffelig og stemningen varm og god.

Vi ønsker alle en riktig god jul og vell møtt til nye treff i det nye året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts