Dark Light

Solen dukket som seg hør og bør opp da Solkystengjengen med 11 Old English Sheepdog la ut på tur denne flotte søndagen.

Glade Old English Sheepdog på tur.
Glade Old English Sheepdog på tur.

Vi møtes ved Sandvika Videregående Skole søndag 14. mars og etter hvert talte vi hele 9 familier med 11 Old English Sheepdog. Turen gikk over Løkke Bro (den som Claude Monet malte) og ut over Kadettangen.

Det var mange folk uten denne vakre søndagen og hundene ble fotografert og klappet av mange vi møtte. Det ble også tid til å slå av en lang prat med flere av dem som lot seg fascinere av alle de vakre hundene på tur. Hundene fikk også anledning til å ta en stor flokk med ender og 13 svaner nærmere i øyesyn.

Ytterst på Kadettangen var det tid for gruppebilde før turen gikk tilbake igjen. Bak skolen er det et stort flott friområde hvor vi avsluttet turen. Der slapp vi hundene slik at de fikk løpe og utfolde seg fritt i snøen. De satte som vanlig stor pris på hverandres selskap.

Tilbake ved skolen benket vi oss i solveggen og fant frem matpakker og termoser. Det vanket også masse godiser av forskjellige slag til hundene. Etterpå dekker vi felles kakebord med både kaker og påskegodt. Praten gikk som vanlig livlig om vår store felles interesse, Old English Sheepdogen. Agilitytunnelen ble hentet frem og som vanlig syntes mange av hundene dette var spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts