Dark Light

S for Sommer, Sol og Sheepdog ble det da Solkysten inviterte til Sommerfest på vakre Isegran fort på Kråkerøy 20. juni.

Solkysten inviterte til Sommerfest på Kråkerøy 20. juni.
Solkysten inviterte til Sommerfest på Kråkerøy 20. juni.

Utrolig mange møtte opp til sommerens happening. 18 Old English Sheepdog og deres 28 eiere koste seg en hel dag på Isegran på Kråkerøy.

Vi startet med en tur rundt det idylliske Isegran fort, en festning midt i Glomma som første gang omtales i 1287. Festningen ble forsterket for moderne krigføring på 1670-tallet og Peter Wessel Tordenskiold brukte den som en viktig base under Den Nordiske krig 1700-1721.

Tilbake ved utgangspunktet dekket vi til den tradisjonsrike Solkystenlunsjen. Her var det som vanlig noe for enhver smak, en riktig sommerlunsj, og ingen gikk sultne fra bordet.

Stolte vinnere av poengstafetten.
Stolte vinnere av poengstafetten.

Hundene fikk løpe løse på den store gressletten med nye og gamle venner. Det var også stor gjensyns glede for tre herlige Old English Sheepdog valper. Som alltid setter valper et spesielt koselig preg på treff. Det ble poengstafett med hund og masse hundeprat før kakene og kaffen kom på bordet.

Guttas Sheepdog Sjappe solgte spennende produkter tilpasset Old English Sheepdog eiere. Det ble også tid til litt demonstrasjon av poteklipp og annen nødvendig klipping.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts