Dark Light

Solen skinte da vi møttes i Vollen søndag 10. oktober 2010 til nok et vellykket Old English Sheepdog treff med Solkysten.

Old English Sheepdog treff i Vollen.
Old English Sheepdog treff i Vollen.

Det er så gøy at OES eiere alltid er så positive og stiller opp der det skjer. 11 Old English Sheepdogs og 2 Sita hunder møtte opp til Solkystentreff i Vollen sammen med sine 17 eiere. Vi startet med en tur langs Kyststien, i gjennom skogen og ned til vannet. Det var supert vær, nydelige høstfarger på trærne og Oslofjorden lå blikk stille og vakker.

Etter turen fant vi frem campingstoler og sitteunderlag, engangsgrillene ble fyrt opp, pølser og matpakker ble funnet frem. Det var fantastisk nydelig å sitte i solen og praten gikk livlig som den alltid gjør. Tilslutt dukket også alle de hjemmebakte kakene opp.

Kos og mere kos.
Kos og mere kos.

Så var det tid for litt lek og moro. Hundene fikk løpe fritt på det store grøntområdet, noe de alltid synes er gøy. Det ble aglity trening noe både 2- og 4-bente koste seg veldig med. Tilslutt ble det også utstilingstrening for de 3 Old English Sheepdog valpene med Angelique som kyndig dommer og instruktør.

Vi sees snart igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts