Dark Light

Søndag 5. desember ble en hyggelig dag med Old English Sheepdog og Solkysten juletur med julemarked på Bærums Verk.

Jule-OES-tur på Bærums Verk.
Jule-OES-tur på Bærums Verk.

Vi startet på parkeringen med OESpepperkaker, sjokolade og kaffe. Så gikk vi en koselig tur med alle de fremmøtte Old English Sheepdogs. Vi ruset i hvite, fine julegater mellom gamle bygninger på Bærums Verk, som i år feirer sitt 400 års jubileum. Fra gammeldagse juleboder og butikker bød man på all slags håndarbeid, kunst, godsaker og bondens marked.

Hundene synes skjerf og luer med villsauskinn luktet veldig interessant og de fikk også sett reinsdyr med slede på nært hold. Ellers fikk våre åtte flotte hunder den oppmerksomheten de fortjente. Hundene som var i alder fra fire måneder til 10 og et halvt år sjarmerte som vanlig mange mennesker på vår vei og vi fikk pratet om rasen og hvem vi var.

Gull-Champagne til Grethe som takk for alt arbeidet i Solkysten komiteen.
Gull-Champagne til Grethe som takk for alt arbeidet i Solkysten komiteen.

Turen ble avsluttet hos Baker Hansen i julepyntet lokale, med kakao med krem og deilig mat. Grete ble hedret med gull-champagne for hele 4 år i Solkysten komiteen. Praten gikk som vanlig livlig og vi diskutert også neste års strategi.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt Solkysten år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts