Dark Light
OES i Frognerparken.
OES i Frognerparken.

Søndag 30. januar møttes 16 Old English Sheepdog til årets første Solkysten tur og PR dag i Frognerparken.

Det var et fantastisk flott vintervær og det var ikke bare Solkysten som fant veien til Frognerparken denne solfylte søndagen i slutten av januar. Det formelig vrimlet av glade folk som nøt været og vi fikk virkelig vist frem våre vakre hunder og fortalt om rasen til alle interesserte. Hundene fikk mye oppmerksomhet, både klapp, kos og godord gjennom hele parken og så ble de fotografert til den store gullmedaljen.

Vi startet med kaker og kaffe til de 28 fremmøtte eierne. Så gikk vi mot første mål, Monolitten. Her ble det som vanlig gruppebilde. Det er ikke så lett å holde gruppen samlet på en slik tur rundt i parken, noen vil leke og andre piper utålmodig. Slik blir det lett i en gruppe på til sammen 44 to- og firbente, hvor de firbente varierte i alder fra 3 mnd til 10 ½ år.

På vei gjennom folkemylderet over den store broen ble vi oppdaget av Scanpix, Skandinavias største bildebyrå. Solkystengjengen stilte villig opp for ennå mer rase PR. Etter turen avsluttet de mest sultne dagen på Dolly Dimple på Majorstuen, med kjempegod pizza og mer oesprat.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts