Dark Light

Søndag 27. mars gikk Solkysten kulturtur med 12 Old English Sheepdog og deres 22 eiere blant Borrehaugene i Horten.

Hygge i Borreparken.
Hygge i Borreparken.

Vi startet med en deilig rundtur nede fra Steinbryggen med 12 OES og en Sita hund. Vi gikk langs vannet og gjennom hele parken. Borrehaugene er blant Norges viktigste nasjonale kulturminner og er Nord Europas største samling av storhauger fra yngre jernalder rundt år 500 – 900.

Alle hundene fikk løpe løs deler av turen og de koste seg veldig i snøen sammen. Det var med to søte valper på snart 4 måneder og de fant fort hverandre. Det var også med to spreke snart 11 år gamle hunder og så alle de andre midt i mellom. Fellesbilde ble det som vanlig også tid til, denne gangen foran den største av Borrehaugen.

Trøtt etter lek og moro.
Trøtt etter lek og moro.

Etterpå ble grillene tent og mens vi ventet på pølsene, tjustartet vi på kakebordet med hele 6 sorter. Sunt var det også, for det var gulrotkake, appelsinkake, blåbærmuffins, brownies med bær pluss andre utvalgte sorter.

Solen lurte bak skyene, men klarte ikke helt å komme gjennom denne gangen. Det ble likevel en flott tur med mye frisk sjøluft og hunder, barn og voksne fra ni familier som hygget seg sammen.

 

 
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts