Dark Light

Guiding på Fredriksten Festning.

Solkysten sitt 30. treff samlet 27 personer for tur og hygge med Old English Sheepdog på Fredriksten festning i Halden.

Vrient puslespill.
Vrient puslespill.

Selv om værgudene prøvde å legge en demper på jubileumsfeiringen med en del regnbyger møttes 11 familier og 16 Old English Sheepdog søndag 22. mai til det som er Solkystens sitt treff nummer 30. Wannabe-hundene Gitte og Sita ville også være med å feire. Vi startet som seg hør og bør med champagne, jordbær og kokosboller.

Lekekongen demonstrerer the Kodak Moment.
Lekekongen demonstrerer the Kodak Moment.

Det er i år 350 år siden byggingen av Fredriksten startet. Med Lene som guide gikk vi en fin rundtur på festningen. Det regnet en del da, men vi har jo alle sol i hjerter og sinn. Vi fikk luftet våre hunder selv om opplevelsen av de gamle erverdige bygningene og utsikten sikkert hadde vært ennå flottere med litt sol fra oven også.

Etter turen inntok vi Allsang-scenen hvor vi under tak dekket til Solkystens 5-stjernes jubileumskoldtbord. Det kom som vanlig de deiligste retter og kaker på bordet, så alle ble mette og vel så det.

Avslutningsvis var det tid for kreative leker som Fredrik mesterlig stod for. Konkurransen var hard mellom de tre lagene som skulle gjennom en bane med fem øvelser. Seirende ut av konkurransen gikk det yngste laget.

Vi takker for nok et meget hyggelig treff og gleder oss alt til de neste 30.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts